(untitled) (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2025)
2 fon: Fallot tetralogiyasi (TOF) kabi tug’ma yurak nuqsonlari ko’pincha radikal jarrohlik tuzatishni talab qiladi. Intraoperativ monitoring sifati jarrohlik muvaffaqiyati uchun juda muhimdir. Transesofagial ekokardiyografiya (TEE) yurakni Real vaqtda baholash va natijalarga ta’sir qilishi mumkin bo’lgan qoldiq lezyonlarni aniqlash uchun samarali vositadir.