(untitled) (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2025)
Bolalar rentgen diagnostikasida raqamlashtirish tizimining diagnostika sifatini oshirish, nurlanish yuklamasini kamaytirish va klinik axborotni avtomatlashtirilgan tarzda qayta ishlashdagi ahamiyati va samaradorligini baholash.