(untitled) (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2025)
1 yoshga to‘lmagan bemorlarda siydik-tosh kasalligini endourologik yo‘l bilan davolash anatomik va fiziologik omillar sababli o‘ziga xos qiyinchiliklarni keltirib chiqaradi. Ushbu tadqiqot bu yosh guruhidagi turli jarrohlik usullarining natijalarini baholashga qaratilgan.