BOLALARDAGI MIYA VENOZ MALFORMATSIYASINING KLINIK XUSUSIYATLARI (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2025)
Bolalikda kavernoz malformatsiyalarning (km) klinik kursining xususiyatlarini o'rganish.
Keywords: kavernoz malformatsiyalar; bolalar; tutilishlar; epilepsiya; qon ketish; neyroxirurgiya; neyromonitoring