BOLALAR RENTGEN DIAGNOSTIKASIDA RAQAMLASHTIRISH TIZIMINING AHAMIYATI VA AFZALLIKLARI (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2025)
Bolalar rentgen diagnostikasida raqamlashtirish tizimining diagnostika sifatini oshirish, nurlanish yuklamasini kamaytirish va klinik axborotni avtomatlashtirilgan tarzda qayta ishlashdagi ahamiyati va samaradorligini baholash.
Keywords: bolalar diagnostikasi; raqamli rentgen; nurlanish yuklamasi; sun’iy intellekt; xavfsizlik