INNOVATSION DORI PREPARATLARI, KOSMETIKA VA BIOLOGIK FAOL QO‘SHIMCHALARINI ISHLAB CHIQISH, ULARNING SIFATINI TA’MINLASH (Bolalar milliy tibbiyot markazining axborotnomasi, 2025)
Farmatsevtika, kosmetika va biologik faol qo‘shimchalar sohasida innovatsion ishlanmalarni ishlab chiqish, ularning samaradorligi va xavfsizligini baholash hamda xalqaro sifat standartlariga mos holda nazorat usullarini ilmiy jihatdan asoslab berish.
Keywords: innovatsion dori preparatlari; kosmetika; biologik faol qo‘shimchalar; sifat nazorati; yangi texnologiyalar; farmakologiya